Persoanele cu venituri mici au primit alimente de la Uniunea Europeană. 5580 de suceveni dintre care 2371 de pensionari cu pensia mai mică de 400 de lei, 2325 de persoane cu handicap, 692 de someni şi 192 de persoane cu ajutor social beneficiază de alimente distribuite la Primăria Burdujeni.

Primarul Ion Lungu a afirmat că “începem din nou să distribuim produsele care vin de la Uniunea Europeană. Şi în acest an beneficiarii vor primi făină albă de grîu – 15 kg, orez – 7 kg, ulei – 7 litri, paste făinoase – 0,8 kg, biscuiţi – 0,5 kg, fasole – 1 kg, mazăre – 2 cutii, bulion – 0,8 kg, roşii în bulion – 1,6 kg, şi zahăr – 3 kg. Beneficiază de aceste produse familiile beneficiare ale legii 416, persoanele cu handicap, şi pensionarii cu pensii mai mici de 400 de lei, concomitent cu şomerii care beneficiază de şomaj sau de indemnizaţie conform legii.”

Directorul Direcţiei Sociale din cadrul Primăriei municipiului Suceava, Narcisa Marchitan, ne-a declarat că “ au fost distibuite 3400 de pachete. În cursul lunii decembrie vor fi deschise şi liste suplimentare pentru persoanele care au fost declarate eligibile pentru acest program”(audio) Narcisa Marchitan-Ajutoare U.E

Conform directorului de la Direcţia Sociala totul a decurs normal şi aşteaptă să primească toată gama de alimente aflate pe listă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.