Poliţiştii şi jandarmii suceveni au reuşit identificarea unui adevărat depozit ambulant în parcarea unui centru comercial din municipiul Suceava. În cauză poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracţională şi a trage la răspundere pe toţo participanţii la săvărşirea actelor de contrabandă.

La 08.07.2017, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Suceava au desfășurat activități de urmărire penală în cadrul unui dosar de „contrabandă”.

În fapt, la aceeași dată, în baza colaborării cu IJJ Suceava a fost identificat în parcarea unui centru comercial din municipiul Suceava,  o autoutilitară fără plăcuțe de înmatriculare, în care se afla o femeie de 32 ani, din Republica Moldova, fără forme legale în municipiul Suceava.

În urma inventarierii spațiului de depozitare a autovehiculului au fost identificate bunuri de proveniență extracomunitară, respectiv peste 450 de litri de băuturi alcoolice îmbuteliate, 100 kg zahăr, peste 300 de litri de alcool depozitat în bidoane, canistre şi alte recipinete, 100 de litri de motorină şi 3200 bucăţi ţigarete de contrabandă.

Vehiculul a fost indisponibilizat şi transportat în curtea I.P.J. Suceava, unde au continuat căutările pentru identificarea bunurilor aflate în regim accizabil, fiind identificate sub bancheta dreapta față un număr de 160 pachete țigarete de proveniență extracomunitară.

Atât bunurile identificate cât și autoutilitara au fost indisponibilizate în vederea acoperirii prejudiciului cauzat.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii SICE sub supravegherea procurorului de caz, urmând a se stabili activităţile procedurale ce se impun în vederea soluţionării cauzei, precum şi cu privire la măsurile care se impun fată de persoanele implicate.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.