Un tânăr din municipiul Suceava a spart geamul de la un chioşc cu produse de panificaţie situat pe strada Zorilor din localitate, de unde a sustras bunuri şi a mai spart un geam la un alt magazin aflat în apropiere, de unde a sustras haine.

La faţa locului s-a deplasat patrula de siguranţă publică, care a identificat făptuitorul în persoana unui tânăr de 23 ani, care avea asupra sa produse alimentare într-o pungă din plastic. Ulterior, tânărul a declarat că a sustras cozonacul din punctul de lucru al unei societăţi comerciale, aflat în apropierea domiciliului său.

Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a constatat că autorul furtului a spart geamul lateral al chioşcului şi din interior a sustras doi cozonaci şi 7 lei din sertarul de sub tejghea.

Lângă chioşcul de produse de panificaţie, la parterul unui bloc, se află un punct de lucru aparţinând unei firme, având obiect de activitate comercializarea de produse textile.

Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a constatat  că autorul  furtului a spart geamul  magaziei  dispus în partea lateral dreapta faţă de uşa de acces al magazinului, a pătruns în interior de unde a sustras mai multe haine. Valoarea prejudiciului urmează a fi comunicat de părţile vătămate.

Tânărul a declarat că a comis faptele datorită lipsurilor materiale şi stării de ebrietate în care se afla. În baza probatoriului administrat, faţă de acesta a fost dispusă începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava  a dispus continuarea cercetărilor în stare de libertate, având în vedere valoarea redusă a prejudiciului şi faptul că acesta nu are antecedente penale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.