Sâmbătă, 5 septmebie, a.c., ora 00.45, în timp ce executau activități de patrulare pe DC 54, pe raza satului Poiana, comuna Zvoriştea, lucrătorii SPR 8 Adâncata au oprit pentru control, prin folosirea semnalelor acustice și luminoase, autoturismul marca Mitsubishi, care circula pe direcția Călugăreni-Zvoriștea. 
La volan a fost identificată o femeie, căreia i s-a solicitat să înmâneze documentele personale și cele ale autoturismului în vederea efectuării controlului. Aceasta a prezentat polița de asigurare și certificatul de înmatriculare declarând că nu are asupra sa permisul de conducere și cartea de identitate.
        S-au efectuat verificări în bazele de date, stabilindu-se că persoana în cauză se numește C. A., de 28 ani și este din sat Stânca, comuna Zvoriștea, fiind posesoare de permis de conducere. 
         Întrucât emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acesteia cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condusă la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 
Acesteia i-a fost reținut permisul de conducere, fiindu-i eliberată dovadă fără drept de circulație.
          A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.