O femeie din municipiul Vatra Dornei a sesizat poliţia duminică, 06 iulie, la ora 16.37, despre faptul că de pe str. 22 Decembrie din zona pieței agroalimentare, a fost furată o căruță cu tot cu cal.

La locul comiterii faptei a fost identificat proprietarul atelajului hipo în persoana unui bărbat de 68 de ani, din localitate, care a declarat că în jurul orelor 16.00, s-a deplasat cu căruța din zona pieței agroalimentare, unde s-a întâlnit cu un localnic de 38 de ani, pe care îl cunoaște de mai mult timp și care i-a făcut semn să oprească, lucru pe care l-a și făcut. Între cei doi a început o discuție pe fondul unei datorii mai vechi, bărbatul de 38 de ani solicitându-i căruţaşului să îi returneze suma de 600 de lei. La un moment dat, bărbatul de 38 de ani s-a urcat în căruţă, după care a plecat cu tot cu atelajul hipo, înspre str. Calea Transilvaniei.

În urma verificărilor efectuate pe raza municipiului, cel în cauză a fost identificat de către agenţii de poliție în zona stadionului municipal, fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Cu ocazia audierii, bărbatul recunoaște comiterea faptei, însă motivează că a luat atelajul pentru a-l transporta până la locuința proprietarului, unde intenționa să solicite restituirea datoriei de la soția acestuia.

Atât victima, cât și autorul erau în stare avansată de ebrietate. Față de bărbatul de 38 de ani a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.