Duminică, 5 mai, în jurul orei 23:20, un autoturism s-a răsturnat în capătul străzii Mitocelului din municipiul Suceava. Este vorba de Mihai A., în vârstă de 32 de ani din Mitocu Dragomirnei, care se afla la volanul unui SUV înmatriculat în Marea Btitanie. În urma impactului, bărbatul a decedat.

Se pare că Mihai A. și C. B. au consumat băuturi alcoolice, într-o locație aparținând primului. În jurul orelor 20:00 cei doi s-au despărțit, moment în care Mihai A. a afirmat că va merge cu un autoturism pe dealurile dintre cartierul Ițcani și comuna Mitocu Dragomirnei.

În jurul orelor 22:30, întrucât  Mihai A. nu răspundea multiplelor apeluri ale lui C.B., cel din urmă, cunoscând zona, a plecat în căutarea acestuia. La orele 23:18 a observat lumina de la farurile autoturismului aparținând numitului Mihai A. Ajungând în zona respectivă, C.B. a găsit autoturismul răsturnat, iar corpul lui Mihai A. fiind prins sub acesta. Cu ajutorul polițiștilor s-a reușit scoaterea lui Mihai A., echipajul medical acordându-i primele îngrijiri medicale, fără succes, la scurt timp fiind declarat decesul.

Din cercetarea locului faptei a rezultat că, din cauza reliefului zonei, autoturismul s-a răsturnat rostogolindu-se de mai multe ori în jurul axei longitudinale. Nu sunt intrunite elementele constitutive ale unui accident rutier, intrucât evenimentul nu s-a petrecut pe drum public.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.