În zilele de 5, 6 și 7 aprilie, trei persoane s-au ales cu dosar penal, după ce au condus pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Dosarele urmează a fi soluționate procedural.

În data de 5 aprilie, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, a oprit pentru control, în comuna Vatra Moldoviţei, autoturismul condus de un bărbat de 23 ani, din comuna Moldoviţa. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg./l, alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 6 aprilie, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, a oprit pentru control, pe str. Chilia din localitate, autoturismul condus de o femeie de 46 ani, din comuna Șaru Dornei. Pasager pe scaunul dreapta faţă era proprietarul autoturismului, un bărbat de 73 ani. Întrucât aceasta emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg./l, alcool pur în aerul expirat, după care a fost condusă la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice pentru femeie şi încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care se află sub influenţa alcoolului, pentru pasagerul din dreapta.

În data de 7 aprilie, în municipiul Vatra Dornei, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, a oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 29 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoriile B și C, din anul 2001. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg./l, alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.