Luni, 01 septembrie, în jurul orei 12.47, pe DN 2E, pe raza localităţii Cornu Luncii, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier a oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 47 ani, din oraşul Gura Humorului, care emana halenă alcoolică.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, care va fi soluţionat procedural.

În noaptea de 01 spre 02 septembrie, în jurul orei 00.10, un bărbat de 27 ani, din oraşul Frasin, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul Bucovina, din oraşul Gura Humorului, datorită nepăstrării unei distanţe laterale corespunzătoare în mers faţă de autoturismul condus regulamentar pe banda II de un bărbat de 36 ani, din municipiul Arad, l-a acroşat uşor lateral dreapta, rezultând doar avarierea autoturismelor.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul din municipiul Arad și de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 27 de ani, care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, care va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.