Un șofer din Salcea și unul din Stoiești, după ce au băut bine, au decis că sunt capabili să șofeze. Rezultatul? S-au ales cu dosare penale.

Duminică, 17 noiembrie, la ora 16.05, pe DC 63, pe raza oraşului Salcea, polițiștii au identificat un autoturism staționat, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani, din municipiul Suceava, care a declarat faptul că a condus autoturismul respectiv pe DC 63.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice, dar acesta a refuzat.
În cauză, s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Tot ieri pe la ora 20.00, pe DJ 209 D, pe raza comunei Stroieşti, polițiștii au identificat în trafic autoturismul condus de un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Suceava, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta avea o îmbibaţie alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.