Președintele ALDE Suceava, Ovidiu Milici a declarat, într-o conferință de presă, că în prezent această organizație este una frecventabilă. Acesta a adăugat că din septembrie de când a preluat frâiele conducerii, în ALDE Suceava au existat „convulsii și turbulențe”, însă timpul, munca și seriozitatea le-a estompat.

De asemenea, Milici a precizat că „hemoragia de resursă umană nu a fost atât de mare precum se credea, pentru că erau așteptări din partea neprietenilor politici”.

„Aici mă refer la cei doi primari, din trei câți am avut, adică primarul de la Bosanci și consilierii care încă îl mai susțin, dar și la doamna primar de la Capu Câmpului, plus apropiații fostului președinte al filialei, Alexandru Băișanu”, a precizat Ovidiu Milici.

Liderul ALDE Suceava a mai adăugat că acum organizația este în creștere, iar alături de ei vin în continuare oameni de valoare.

De asemenea, Milici a subliniat că organizația județeană este în linie dreaptă pentru alegerile locale din acest an. Astfel, ALDE are candidați la primării, precum și liste complete pentru Consiliile Locale în 32 de localități din județ.

În ceea ce privește munca de campanie împotriva celor doi „coloși politici de la Suceava: PNL-ul lui Gheorghe Flutur și PSD-ul lui Ioan Stan”, Ovidiu Milici a precizat că ALDE a început de la zero, după ce fosta conducere a partidului a furat bazele de date și logistica.

„În momentul în care am spart lacătul sinistru de pe ușa sediului, am observat că baza de date plus logistica pe care o avea ALDE ne-au fost furate. Atunci am zis că ni s-a făcut un bine pentru că am început de la zero”, a precizat Milici.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.