Bucătăria este una dintre cele mai speciale camere din locuință. În ea îți începi ziua, la o cafea, și tot acolo o închei, împreună cu familia, la cină. Printre elementele esențiale ale bucătăriei se află chiuveta și bateria.

Dacă te-ai decis să alegi o chiuvetă nouă, trebuie să iei în calcul mai mulți factori care să ducă la alegerea potrivită. Magazinele de profil îți pun la dispoziție o gamă variată de chiuvete, astfel că modelul, forma, materialul, culoarea și, nu în ultimul rând, funcționalitatea sunt câteva aspecte de care trebuie să ții cont. De asemenea, ia în calcul și faptul că o chiuvetă bună nu va mai trebui înlocuită pentru perioade foarte mari de timp, pentru că aceasta va fi capabilă să reziste la lovituri, zgârieturi și alte șocuri.

Numărul de cuve al chiuvetei de bucătărie este ales în funcţie de nevoile personale şi de mărimea bucătăriei. Dacă spaţiul vă permite, atunci veţi fi foarte mulţumiţi de chiuvetele de bucătărie cu 2 cuve. Acestea oferă loc de manevrare a vaselor în timpul spălării. O bună chiuveta de bucătărie are şi o adâncime a cuvelor potrivită nevoilor utilizatorului.

Există chiuvete cu diferite tipuri de cuve: mici (sub 100 mm), medii (100 şi 200 mm) sau mări (peste 200 mm).

Și dacă ai ales o chiuvetă care să se potrivească bucătăriei tale, este timpul să schimbi și bateria.

Materialele din care este fabricată au un rol foarte important. Ele trebuie să fie rezistente, astfel încât să îi confere bateriei de bucătărie o viaţă lungă şi fără să schimbe proprietăţile apei.
Printre cele mai utilizate materiale la fabricarea bateriilor se află inoxul şi alama sanitară, însă mai poți găsi baterii de bucătărie fabricate din alte materiale şi aliaje cum ar fi: crom, cupru, bronz etc.


De asemenea, poţi opta pentru două tipuri de baterii de bucătărie: baterie cu pipă fixă şi baterie cu pipă pivotantă sau mobilă. Cel mai indicat este să te orientezi către o pipă mobilă sau pivotantă, pentru că astfel vei putea să foloseşti mult mai uşor bateria atunci când vrei să muţi jetul de apă dintr-un loc în altul sau dintr-o cuvă a chiuvetei în alta.

AICI puteţi găsi oferte generoase de baterii care oferă tot ceea ce doriţi la preţuri excelente. Acestea provin de la cei mai recunoscuţi producători, fapt care vă garantează cea mai bună calitate, un design modern şi funcţionalitate pe măsură. Bateriile de bucătărie se montează uşor şi vin împreună cu toate accesoriile necesare precum aerator, furtunuri flexibile de conectare la rețele, etc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.