Ghetele de fotbal sunt cu siguranță cea mai importantă componentă a echipamentului de fotbal. Indiferent că ești un jucător amator sau unul profesionist, junior sau mai în vârstă, ai nevoie de o  pereche de ghete de fotbal care să te ajute să obții performanțe bune în domeniu.

Atunci când alegi ghetele de fotbal trebuie să ai în vedere tipul de teren pe care joci.

Dacă joci fotbal pe teren sintetic, recomandarea noastră este reprezentată de ghetele de fotbal Nike ce se pot achiziționa din magazinul online al fostului fotbalist Florin Lovin, www.ghetefotbalonline.ro. Pentru acest tip de teren, vei avea nevoie de o încălțăminte mai specială, iar aderența tălpii trebuie să fie una cu un grad superior.

Vom da în continuare câteva exemple de câteva modele de ghete de fotbal Nike pentru teren sintetic care se pot achiziționa din magazinul online de mai sus.

  • Nike Mercurial Victory VI TF Negru/Galben

Acest model de ghete de fotbal se poate achiziționa la prețul de 150 lei, preț redus de la 320 lei. Ele sunt recomandate amatorilor de fotbal, pentru terenuri sintetice.

  • Nike Tiempo X Ligera IV TF Negru/Alb

Acest model de încălțăminte se poate cumpăra la prețul de 210 lei, preț redus de la 320 lei. Sunt confecționate din piele de vițel, contribuie la un confort deosebit și garantează o fixare bună și durabilitate.

  • Nike Hypervenom Phantom III Academy TF roșu/gri

Acest tip de gheată are prețul de 270 lei, preț redus de la 330 lei. Gheata este recomandată fotbaliștilor amatori pentru jocul pe teren sintetic.

 

  • Nike Mercurial Vapor XII Pro NJR TF Galben

Acest model de ghete de fotbal este realizat cu sprijinul starului de origine braziliană, Neymar Junior. Modelul se adresează jucătorilor profesioniști de fotbal pentru jocul pe teren sintetic și se poate achiziționa la prețul de 350 lei.

 

 

  • Nike Tiempo Legend VII PRO 10R TF albastru/alb

Acest model de ghete Nike au prețul de 420 lei și sunt confecționate din piele de vițel. Ele sunt recomandate jucărorilor profesioniști de fotbal și conferă un cofort deosebit celui care le poartă.

 

 

Toate ghetele se pot inscripționa contra cost și se pot livra gratuit în termen de 1 -2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Ca și metode de plată, se acceptă plata cu cardul, transferul bancar  și plata ramburs (cash) la livrarea coletului. Produsele beneficiază de o garanție de 30 de zile calendaristice din momentul achiziționării lor.

Accesează magazinul online www.ghetefotbalonline.ro/nike-sintetic pentru a comanda ghetele de fotbal preferate care te vor ajuta cu siguranță să ai performanțe bune pe teren.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.