Până nu de mult femeile erau înnebunite după coafura cu bucle afro, iar brandul Gina’s a fost cel care le-a ajutat să le obțină. Gina’s a pornit cu ondulatorul pentru bucle afro, cu o tijă din titan de 7mm, una dintre cele mai subțiri existente pe piață. Însă, femeile au multe nevoi și clasica problemă e că unele femei cu păr creț și-ar dori să îl aibă drept și invers. Așa că Gina’s și-a extins acum gama de aparate de styling și se regăsesc acum plăci de păr de diferite tipuri, uscător, perie de păr electrică și alte tipuri de ondulatoare.

Și cum femeile își petrec destul de mult timp pentru a se pregăti de o ieșire, brandul Gina’s cu site-ul oficial ginas.ro le-a adus aparate foarte eficiente, profesionale, care reduc cu mult timpul de coafare și protejează în același timp părul. Sunt ideale chiar de a fi oferite în dar, femeile fiind mereu încântate de un asemenea cadou. Iată mai jos câteva dintre noile produse și ce avantaje aduc.

 

Placa de îndreptat părul

 

Placa de indreptat parul de la Gina’s te ajută să obții un păr suplu, strălucitor in no time! Chiar dacă ai un păr rebel, cu fire de păr groase ce nu stau niciodată cum îți dorești, placa de păr de la Gina’s le pune la punct. Nu mereu ai timpul de a merge la salon sau dimineața te poți trezi târziu și cu siguranță nu vrei să ieși din casă cu un păr în toate direcțiile.

Placa de păr de la Gina’s se poate seta de la 150 până la 230 de grade Celsius, deci este ideală pentru toate tipurile de păr, astfel prevenindu-se degradarea sau arderea lui. Rezultatele vor fi uimitoare și de lungă durată, iar părul tău va avea mereu un aspect sănătos, radiant. Cablul lung și pivotant îți va facilita utilizarea plăcii, deci vei îndrepta părul mai eficient. Dispune și de capăt termorezistent ce te protejează de accidente.

 

Placa pentru creponat părul

 

Părul creponat este o coafură wow, care atrage privirile tuturor. Textura în valuri mici oferă o nouă dimensiune coafurii și cu un accesoriu inedit în păr vei face furori. Efectul îl vei realiza în scurt timp, trebuind să ții șuvița în placă între 8-10 secunde. În plus, părul creponat este un truc pe care îl folosesc stiliștii atunci când vor să aducă un plus de volum părului unei cliente.

Taparea de multe ori rezultă în păr rupt, deci dacă părul tău e subțire și drept, optează pentru volumul realizat cu ajutorul acestei plăci de păr. În plus, nu mai trebuie să-ți faci griji vreodată că “Oare am lăsat placa deschisă?” și să te întorci din drum. Placa are caracteristica eficientă de a se opri automat după 60 de minute de inactivitate.

 

Uscătorul de păr

 

Uscătorul de la Gina’s e micuț, însă puterea sa poate lua prin surprindere pe oricine. Acesta are o putere de uscare de până la 2000W. La fel ca și în cazul celorlalte aparate se poate regla temperatura și ai posibilitatea de a regla viteza de uscare. Este un uscător practic, ușor de pus în orice bagaj, deci va fi ideal de luat în călătorii. Știi și tu cât de leșinate sunt uscătoarele de pe la hoteluri, iar dacă ai păr lung mai bine nu te speli și îl prinzi în coadă, fiindcă altfel îți ia o veșnicie să-l usuci. Oricum la un moment dat te enervezi și ieși cu părul semi ud, ceea ce nu este chiar indicat fiindcă poți răci. Mai bine alege acest uscător și părul tău va fi uscat în câteva minute.

Pentru a descoperi și celelalte aparate profesionale marca Gina’s accesează site-ul.

Contact:

salut@ginas.ro

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.