Un job de calitate și care aduce câștiguri pe măsură este acela la care mergi cu plăcere și ai un program în funcție de nevoile personale. Nu toți angajatorii agreează această idee, cei mai mulți dintre ei impun un program strict, de la care nu există abatere. Tinerii însă își doresc un program flexibil, pentru a se putea relaxa în timpul liber sau pentru shopping. Astfel, alternative există și în acest domeniu, chiar dacă piața locurilor de muncă nu oferă prea multe în acest sens. 

În joburile online însă nu există limite, iar cei ambițioși pot explora multe oportunități de câștig. Detaliem mai jos despre acestea pe larg. 

 

Cât câștigă, de fapt, un model de videochat? 

 

Videochat-ul s-a impus din ce în ce mai mult în ultima vreme pe piața joburilor online, deoarece nu necesită condiții speciale de muncă, ci doar o bună conexiune wifi. Chiar și așa profesiunea de model de videochat nu este însă foarte bine văzută de către o anumită categorie de persoane. Însă cu un angajator serios, așa cum este și studio de videochat Prime Studios nu poți da greș. Asta deoarece aici jobul de model este legal, contractul garantează acest lucru și, în plus, câștigurile depășesc de trei sau chiar de patru ori salariul minim. Da, așa este, aici contează doar legalitatea și respectul reciproc între angajat și angajator. 

Câștigurile sunt direct proporționale cu munca depusă. Cât mai multe ore în online aduc cu ele sute de dolari în plus. Mai există de asemenea și comisioane la înscriere, câștigul garantat de 15000 de lei în primele trei luni, dar și premii substanțiale. Acestea constă în vouchere pentru achiziționarea de noi ținute, dar și în tratamente estetice sau excursii de lux. 

 

Cerințe la angajare, care sunt acestea? 

 

O veste bună de la agenția Prime Studios constă în faptul că aici nu se cere experiență la angajare, deși aceasta poate fi ok. Echipa de aici se implică în formarea modelelor sale, de la stilul de lucru până la training gratuit pentru învățarea limbii engleze. Astfel, modelele beneficiază de suport tehnic și emoțional pe tot parcursul integrării lor în acest job. Pe măsură ce capătă experiență, vor primi stimulente și bonusuri pe măsura efortului depus. 

Se cere doar o prezență fizică plăcută și o bună comunicare cu clienții, toți din afară. Desigur, cunoașterea limbii engleze este necesară aici. 

 

Program de lucru în trei ture și timp liber pentru relaxare 

 

Modelele de videochat beneficiază de alegerea programului de lucru în funcție de dorințele lor personale. Astfel, ele pot opta pentru alegerea turei de lucru, dimineața, după-masa sau noaptea. Timpul personal este petrecut cu cei dragi sau pentru odihnă. Beneficiile relaxării sunt prioritare în cazul lor. 

De asemenea, ele sunt sprijinite cu alegerea unei locuințe temporare până la găsirea unei case așa cum își doresc. Pe parcurs își pot cumpăra și o mașină în rate, beneficiind tot de sprijinul agenției la fiecare pas. 

Pentru aducerea unei prietene în echipă se mai primește și suma de 200$ ca bonus. 

Mai multe detalii suplimentare se găsesc pe pagina oficială prime-studios.ro. 

Contact: 

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.