Duminică, 29 septembrie, la Hotel “Imperium” vor avea loc alegeri pentru conducerea Organizației de Pensionari a Partidului Social Democrat și Conferința Județeană de alegeri a Femeilor Social Democrate din județul Suceava.

Duminică,  de la ora 11, la Hotel “Imperium” vor avea loc alegeri pentru conducerea Organizației de Pensionari a Partidului Social Democrat Suceava. Organizația Pensionarilor Social – Democrați din județul Suceava, reprezintă una dintre cele mai dinamice organizații în ceea ce privește activismul politic de partid și are cei mai buni militanți ai partidului în componență. La Conferința Județeană de alegeri a OPSD vor participa delegați din toate cele 114 localități a acestei structuri, oficialități și invitați.

Tot la Hotel “Imperium”, începând cu ora 13, va avea loc și Conferința Județeană de alegeri a Femeilor Social Democrate din Suceava. Peste 200 de delegate din organizațiile teritoriale vor alege noua structură de conducere a Organizației pentru următorul mandat de patru ani. Pe lângă doamnele din PSD Suceava, au fost invitați să ia parte la această conferință de alegeri lideri importanți ai PSD Suceava.

Evenimentul va beneficia de prezența Vicepreședintelui OFSD la nivel național, Doina Drețcan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.