Alegerile prezidențiale vor avea loc în luna noiembrie, în două tururi de scrutin, pe 10 și pe 24. Până în prezent, și-au anunțat intrarea în cursă patru candidați independenți.

Florentin Pandele

”Voi fi candidat independent. (…) Sunt primar de 19 ani. Am luat parte la nenumărate campanii. (…) Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, îmi doresc să trăiască într-o ţară liberă, nu într-o ţară care este instaurată teroarea”, spunea Florentin Pandele la sfârșitul lunii mai, potrivit Antena 3.

Bogdan Stanoevici

„Ca independent, nu voi fi constrâns de doctrinele nici unui partid, nu voi primi ordine de la nimeni, nu voi fi deci marioneta nimănui”, spune Bogdan Stanoevici, director al Circului Metropolitan de Stat .

Miron Cozma

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului anunța încă din luna martie că va demara procedura de strângere a semnăturilor.

“Voi candida independent,chiar dacă sunt Președintele PSDM, partid politic. Vă aștept cu drag, alături de mine,pentru a salva țara de la dezastru și a readuce românii acasă”, declara Miron Cozma, fost lider al minerilor din Valea Jiului.

Liviu Pleșoianu

“Viorica Dăncilă va candida din partea partidului CEX. Eu voi candida din partea românilor, a oamenilor care au crezut şi în 2012, şi în 2016 în posibilitatea: de a ne ridica din genunchi (nu de a lustrui fericiţi pantofii altora); de a avea o justiţie adevărată (nu una care distruge sufletul unui copil târându-l pe jos la propriu); de a reaşeza România în destinul său de ţară menită să creeze punţi între ţări (nu de stat vasal mulţumit să fie mereu mutat de alţii pe o tablă de şah ce nu-i aparţine); de a reaşeza fiinţa omeneasca în centru şi de a reumaniza profund societatea, politica, educaţia, relaţiile de muncă (nu de a continua să construim castele de nisip care se vor răsturna la cea mai mică adiere de vânt); de a face politica omului liber (nu de a fi marioneta unor grupări, interne sau externe, de interese economice sau politice, din zona ieşită din matcă a serviciilor sau a altor organizaţii metastatale)”, a scris deputatul PSD Liviu Pleşoianu pe Facebook.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.