Conform preşedintelui interimar al organizaţiei municipale a Partidului Democrat Liberal Suceava, Ioan Bălan, alegerile din interiorul partidului vor avea loc în data de 14 septembrie.

La ultima şedinţă a Biroului Permanent Local al Partidului Democrat Liberal Suceava s-a hotărât că alegerile interne din cadrul partidului se vor desfăşura în data de 14 septembrie 2013. Deputatul Ioan Bălan, care deţine şi funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale, a afirmat că democrat liberalii au ca obiectiv principal câştigarea primăriei şi a majorităţii în Consiliul Local la alegerile din 2016 şi că aceste alegeri vor fi tratate extrem de serios.

„În organizaţia municipală Suceava a PDL nu este vacanţă. Am finalizat scrutinul în organizaţia de femei, acolo unde preşedintă a fost aleasă Liviana Enea, acum sunt în desfăşurare alegerile în organizaţiile pe secţii de votare, iar pe 14 septembrie vom face alegerile la nivelul organizaţiei municipale. Abordăm aceste alegeri cu maximă seriozitate şi ne propunem să construim o echipă capabilă să facă faţă conglomeratului USL atât la alegerile parlamentare, cât şi la alegerile prezidenţiale. Cel mai important obiectiv însă al organizaţiei muncipale Suceava a PDL rămâne câştigarea primăriei municipiului Suceava şi a majorităţii în Consiliul Local la alegerile din 2016”, a declarat Ioan Bălan.

La alegerile din 14 septembrie vor fi prezenţi toţi membrii Biroului permanent Naţional, alături de preşedintele Vasile Blaga, iar evenimentul se va desfăşura într-o locaţie cochetă, la Conacul Domnesc, în comuna Şcheia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.