Cu toate că președintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu, a anunțat astăzi, 9 mai, într-o conferință de presă că alegerile din cadrul organizației municipale Rădăuți a PNL vor avea loc duminică, 12 mai, conform deputatului Constantin Galan, acestea se vor desfășura în data de 31 august.

Se pare că lacunele de comunicare dintre organizația județeană și organizațiile locale ale Partidului Național Liberal dezinformează atât conducerea respectivei formațiuni politice, cât și opinia publică. Dacă în conferința de presă de astăzi, 9 mai, Alexandru Băișanu a anunțat că alegerile vor avea loc duminică, 12 mai, se pare că rădăuțenii țin să-l contrazică, explicând faptul că acestea se vor desfășura pe data de 31 august a acestui an.

Declarația aparține președintelui organizației municipale PNL Rădăuți, deputatul Constantin Galan, care a completat că „alegerile se vor desfășura pe data de 31 august, pentru că așa au votat membrii Biroului Permanent municipal Rădăuți. Numărul de membri a crescut la 800, organizațiile de cartier funcționează conform statutului, iar perioada de 4 ani a actualului mandat expiră pe 31 august. Diseară, în cadrul ședinței județene, vom prezenta raportul întocmit la Biroul Municipal, iar data alegerilor va rămâne negreșit 31 august.” Detutatul liberal a anunțat că decizia a fost transmisă către conducerea națională a partidului, iar liderii liberali și-au dat acceptul.

Tensiunile vehiculate în cadrul Partidului Național Liberal se pare că iau amploare, existând diversiuni între modul de management de la nivel județean și diverse organizații locale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.