La ședința aleșilor locali PNL Suceava, ce trebuia să aibă loc marți seară la sediul partidului, dar a fost amânată, urmau să participe, în principal, primarii PNL și consilierii județeni ai partidului, iar de la nivel central își anunțaseră prezența secretarul general al PNL, Marian Petrache și frații Țurcanu, Florin și Mihai, ambii lideri naționali ai partidului din județul Botoșani.

Într-o ședintă ce a avut loc vineri, 29 august, aleșii locali s-au plâns de atitudinea președintelui Băișanu și au precizat că dacă nu se vor lua măsuri la centru în ceea ce îl privește, va exista o migrație către PLR și PSD.

Băișanu este acuzat de aleșii locali de introducerea în organizație a unui regim discreționar, care a condus la rezultate extrem de proaste la ultimile alegeri europarlamentare din luna mai a acestui an.

Deși demisia peședintelui a fost cerută de nenumărate ori, deocamdată la nivel central nu s-a luat nicio decizie, însă se preconizează că deputatul Radu Surugiu ar putea prelua funcția de președinte a PNL Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.