Duminică, 2 septembrie, începând cu ora 13:00, va avea loc a VIII-a ediție a Zilei Comunei Crucea. În deschiderea evenimentului, pe scena de la Crucea va urca Ansamblul „Bistrițeanca” și Magdalena Bârsan. Apoi, în fața publicului vor evolua interpreții Daiana Ivașcu, Ionela Nițucă, Elisa Hechelciuc și Constantin Bahrin.

La ora 15:15, primarul comunei Crucea, Dorin Rusu, va premia cuplurile de aur, elevii și sportivii merituoși, dar și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comună. După premiere va urma un moment solemn, în care va fi intonat imnul României, acesta fiind urmat de discursul oficialităților prezente la eveniment.
De asemenea, la Ziua Comunei Crucea vor participa și Grigore Gherman, Dana Dăncilă, Grupul „Floare de lotus” din Trașca și Liliana Roibu, Călin Brăteanu cu Ansamblul „Străjerii Bucovinei”, Dya, Ansamblul „Bujor de munte” din Panaci, Alex de la Orăștie, Ciprian Petroaie și Ansamblul „Dorna Dorului”.
Seara se va încheia la ora 21:30 cu un foc de artificii.

Pentru cea de-a VIII-a ediție a Zilei Comunei Crucea am pregătit momente deosebite pentru cei care vor alege să petreacă alături de noi. Avem muzică pentru toate gusturile, sunt programate întreceri sportive, vom premia locuitorii comunei cu care ne mândrim, dar avem și alte surprize pregătite. Ne dorim ca acest eveniment să fie unul cât mai reușit, astfel că vă așteptăm în număr cât mai mare, să petreceți alături de noi”, a declarat Dorin Rusu, primarul comunei Crucea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.