Alexandru Arșinel a fost testat pozitiv cu COVID-19, după ce s-a vaccinat cu Pfizer. Actorul se află la spital împreună cu soția lui, Marinela Arșinel, care de asemenea a contractat virusul.

Alexandru Arșinel și soția sa au fost diagnosticați cu COVID-19 și se află în spital. La 81 de ani, marele actor nu se simte bine și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Vestea a venit ca un șoc pentru Directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase’ din București.

Actorul a confirmat că a contractat virusul și se află în spital alături de soția lui, Marinela Arșinel. Imediat ce au apărut simptomele de COVID-19, Alexandru Arșinel s-a testat și a fost șocat atunci când a văzut că rezultatul este pozitiv atât pentru el, cât și pentru soția lui.

Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!’, a declarat Alexandru Arșinel pentru Fanatik.

Alexandru Arșinel s-a infectat cu COVID-19, după ce s-a vaccinat

În luna ianuarie, Alexandru Arșinel a primit prima doză de vaccin anti COVID-19, iar rapelul l-a făcut pe 10 februarie. De asemenea, soția marelui actor s-a vaccinat și ea atunci. Cei doi speră să fie o formă ușoară a bolii și să nu apară complicații. Momentan, Alexandru Arșinel și soția sa se află internați în spital, unde primesc îngrijiri medicale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.