Alexandru Brădățan, artistul care se află în topul preferințelor celor care iubesc muzica de calitate, autenticul și frumosul, a reușit să își uimească din nou publicul, cu o altfel de melodie.

„Soarta ce mi-e scrisă mie”, melodia pe care, recent a lansat-o, a strâns zeci de mii de vizualizări în doar câteva ore de la publicare, și, în același timp, a stârnit și multe reacții pozitive.

„O melodie superbă, o voce inconfundabilă,caldă, o interpretare pe măsură! Da! Un tânăr cu o prezență și un rafinament de admirat”,

„O melodie DIVINĂ! Numai un artist sensibil și curat sufletește poate transmite atâtea emoții publicului său”

„Succes ! Grozav acest proiect, cu adevărat special”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de cei care îl ascultă.

Despre această melodie, care este total  diferită de cele pe care le-a avut până acum în repertoriu, Alexandru Brădățan spune că „uneori melodiile trebuie să miște, nu doar picioarele la joc, ci și inima”.

Cunoscut ca un artist care și-a respectat întotdeauna publicul și care a reușit să își păstreze un caracter frumos, în ciuda celebrității, Alexandru Brădățan spune cu modestie că este copleșit și recunoscător pentru cât de frumos a fost primit acest proiect al său.

„Mi-am dorit să lansez melodia  în această perioadă de post pentru că este o una caldă, de dragoste, și poate fi ascultată chiar și acum. Recunosc că nu m-am așteptat să primesc atâtea mesaje de felicitare și atâtea reacții, însă ceea ce am știut sigur încă de la început  a fost faptul că este o melodie din suflet, iar asta nu poate să ajungă decât la suflet. Le mulțumesc din tuturor celor care au îndrăgit această melodie încă din primele ore de după lansare. Deschideți-vă sufletul și bucurați-vă de acest cântec! Spuneți și altora… ”, a transmis Alexandru Brădățan.

Videoclipul melodiei „Soarta ce mi-e scrisă mie” a fost filmat în Țara Dornelor, nu departe de Domeniul Cailor – Dorna Arini de către Adrian Ungureanu. Linia melodică îi aparține chiar artistului, iar ochestrația a fost semnată de Orchestra Fraților Advahov din Chișinău.

Toți cei care doresc să asculte cea mai nouă melodie a artistului Alexandru Brădățan pot accesa linkul următor:

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.