Premiera sezonului 7 „Chefi la cuțite” a continuat cu o nouă rundă de jurizări pe nevăzute. Ediția a II-a show-ului culinar a fost deschisă de Alexandru Irina, de 27 de ani, din orașul Gura Humorului, de profesie sous-chef.

Tânărul bucovinean i-a spus prezentatoarei emisiunii, Gina Pistol, că a venit să ia premiul cel mare.

Bucătăria pentru mine înseamnă o pasiune dusă la extrem. Stau departe de familie, departe de prieteni. Din cauza bucătăriei am pierdut și o relație și am hotărât că mă mărit cu bucătăria. E singura care mă acceptă așa cum sunt”, a spus Alexandru Irina.

Tânărul chef lucrează în Anglia și spune că participarea la această emisiune reprezintă pentru el biletul de întoarcere în România.

Petru mine «Chefi la cuțite» înseamnă biletul de întoarcere acasă. Am pierdut foarte mult din cauza jobului pe care îl am, din cauză că sunt plecat din țară. A început să îmi fie foarte dor de țară, de pământul natal, de limba mea, pentru că sunt efectiv singur, într-o lume străină. Prioritatea mea în acest moment este doar această emisiune”, a mai spus Alexandru Irina.

Cei trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au fost impresionați de preparatul cu care s-a prezentat Alexandru, Cod de primăvară, oferindu-i acestuia mult râvnitele cuțite, necesare pentru a trece în etapa următoare.

Chef Scărlatescu a fost cel mai impresionat de preparatul lui Alexandru, în special de garnitura de sfeclă cu linte, despre care a spus că seamănă foarte mult la gust cu ciorba de sfeclă din Bucovina.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.