Candidatul independent pentru un loc în Camera Deputaților, medicul Alexandru Paziuc, a susținut o conferință de presă în care a infirmat zvonurile conform cărora, după finalul campaniei electorale, se va înscrie într-un partid.

„A fost o campanie dificilă, trebuie să recunosc, pentru că legea, așa cum a fost ea gândită de parlamentarii noștrii, a fost făcută în așa fel încât să ridice fel de fel de probleme candidaților care doresc să fie independenţi. După ce acum mai bine de două luni mi-am anunțat intenția de a candida independent, vreau să spun că aș lua din nou aceeași decizie. Sigur, acum știu mai multe lucruri, pentru că am străbătut mii de kilometric și am dat mâna cu mii de oameni. Din păcate, foarte mulți dintre ei și-au exprimat dezamăgirea și nemulțumirea de actuala clasă politică, clasă politică care nu a avut grijă decât de interesul personal sau de partid și a uitat de ceea ce au promis cetățenilor”, a declarat Alexandru Paziuc.

Potrivit medicului Alexandru Paziuc, rolul unui parlamentar este acela de a face viața cetățeanului mai bună, de a face legi mai bune, clare și precise, neinterpretabile, care să-l ajute oamenii să aibă o viață mai bună, să poată să își îndeplinească ceea ce își doresc.

„Din păcate, în ţara asta foarte multe lucruri au culoare politică, iar acest tip de politică nu a făcut decât să aducă ură și să dezbine oamenii. Deși oamenii cred că nu se mai poate face nimic, eu cred opusul. Și faptul că astăzi sunt în fața dumneavoastră, ca și candidat independent pentru Camera Deputaților, demonstrează că eu cred cu tărie că este nevoie de o schimbare. Că acea schimbare nu poate să vină dintr-o clasă politică care a dat dovadă de lipsă de transparență, care are pe liste persoane care sunt chemate la DNA. Trebuie schimbată mentalitatea politicianului de a gândi, nu în interesul unui partid sau grup, ci în interesul cetățeanului”, a adăugat candidatul pentru Camera Deputaților.

Medicul Alexandru Paziuc a infirmat zvonurile în legătură cu înscrierea sa într-un partid, după încheierea campaniei electorale.

„Au existat multe zvonuri că după campanie mă voi înscrie într-un partid. Nu. Această campanile m-a învățat că e bine să fii singur, să gândești liber, să ai curajul să spui lucrurilor pe nume. Sper și am convingerea că bucovinenii se vor trezi cu adevărat vor ieşi la vot și vor avea curajul să se exprime și să aibă curajul să creadă într-o zi mai bună”, a conchis Alexandru Paziuc.

 

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.