Președinlete filialei județene a Tineretului Național Liberal, Alexandru Salup, a fost premiat, în cadrul Galei de Excelență a Tinerilor Liberali de către Gheorghe Flutur, pentru implicare și devotament față de Partidul Național Liberal.

Flutur a subliniat că îl apreciază pe Alexandru Salup pentru toată activitatea și pentru toată implicarea. Acesta a subliniat că tânărul Salup, chiar și cu un picior în atele, a luat parte la întâlnirile liberalilor și a făcut campanie pentru Klaus Iohannis.

„Alexandru Salup, un tânăr care acum câteva săptămâni avea un picior rupt și a venit la București la o întâlnire, în bote. El a fost prezent cu noi în multe rânduri și îi mulțumesc pentru tot ce face pentru Prtidul Național Liberal, pentru TNL. El este și consilier județean în echipa mea de consilieri județeni. Este un tânăr inginer în industria alimentară, are pregătire și în domeniul sănătății, dar dincolo de asta, este un tânăr care este alături de voi și, decâte ori sunăm goarna mobilizării, Alexandru Salup și echipa lui sunt alături. De aceea, primește din parte noastră, diploma de recunoștință pentru tot ceea ce a făcut și face pentru mișcarea liberală din județul Suceava”, a spus președintele Filialei Județene a Partidului Național Liberal Suceava, Gheorghe Flutur.

De cealaltă parte, Alexandru Salup, tânărul pentru care partidul și colegii reprezintă o a doua familie, i-a mulțumit lui Gheorghe Flutur pentru distincția acordată și a subliniat că alături de politicienii cu experiență, tinerii ajută la schimbarea României în bine.

„În urmă cu fix doi ani am fost cu toții la București pentru a ne alege conducerea Tineretului Național Liberal. Noi, generația libertății, ne-am implicat în PNL și am ales schimbarea, atât în TNL, cât și în PNL. Și am ales bine: Mara Mareș președinte TNL și Ludovic Orban președinte PNL. Am ales schimbarea pentru că PNL a dorit oameni competenți fără frică de PSD și cu putere de muncă care să ducă PNL acolo unde ii este locul”, a spus președintele TNL Suceava, Alexandru Salup.

Liderul tinerilor liberali suceveni i-a invitat pe aceștia să se implice în continuare în campaniile electorale ce urmează pentru că doar așa pot câștiga. Acesta a adăugat că după dezastrul pesedist care a răpit șansa României la dezvoltare, românii vor o guvernare care să le aducă prosperitate.

„Voi sunteți generația care poate readuce speranța în politica românească. Eu sunt încrezător în destinul României pentru că văd aici viitori consilieri locali, consilieri județeni, primari și poate chiar mai mult, a spus Alexandru Salup”.   

De asemenea, acesta a subliniat că formațiunea politică din care face parte garantează tuturor românilor, indiferent de vârstă sau zonă geografică, că prosperitatea, siguranța și normalitatea își vor intra în drepturi.

„Garantăm, nu doar tinerilor, dar și tuturor cetățenilor bucovineni, maramureșeni, moldoveni că vom avea o Românie normală și o țară a cărei evoluție se bazează pe valorile liberale și democratice”, a spus Salup.

Acesta a adăugat că România și tinerii au șansa la un viitor prosper, șansa la o viață în care statul român nu îi ignoră, o viață în care vocea tinerilor contează și este ascultată.

„Sper și cred într-o Românie normală din care tinerii să nu mai plece, ci să stea să reclădească și să pună România la locul ei”, a declarat liderul tinerilor liberali, care le-a mulțumit tuturor colegilor pentru implicare. „Vă mulțumesc tuturor pentru implicarea voastră din toate bătăliile de până acum și nu uitați un lucru: prin noi înșine pentru o Românie Normală”, a conchis Salup.

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.