Monica Macovei solicită să fie inclusă pe lista candidaților la prezidențiale a noii alianțe PNL-PDL. Aceasta afirmă că noua structură politică atrage cu sine schimbări inevitabile, motiv pentru care nu vede de ce nu ar trebui să fie inclusă pe liste.

Într-o discuție telefonică  a europarlamentarei cu Gheorghe Flutur, transmisă în direct la B1TV, aceasta îi explică deputatului faptul că indiferent de ceea ce s-a decis anterior, alianța nou-creată impune noi decizii, noi candidați. Toate deciziile luate înainte de formarea alianței între PDL și PNL au devenit nevalide în momentul în care a luat naștere alianța de dreapta. Conform Monicăi Macovei, acum se impune o schimbare. Aceasta se consideră potrivită pentru scaunul prezidențial datorită anilor de experiență politică ce o recomandă.

Chiar dacă Gheorghe Flutur a afirmat că își menține ferm decizia de a nu include alți candidați pe lista alianței, europarlamentara a declarat că nu va renunța la a lupta pentru ceea ce ea consideră a fi corect.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.