Președintele PNL, Alina Gorghiu, a transmis un mesaj, pe pagina personală de Facebook, prin intermediul căruia îi dă replica premierului Victor Ponta.

alina-gorghiu21

 

Astfel, Alina Gorghiu critică atitudinea premierului și este de părere că acesta este întotdeauna absent, preocupându-se doar de agenda personală. Aceasta îi cere lui Victor Ponta să își îndeplinească sarcinile și îl ironizează după eșecul campaniei pentru alegerile prezidențiale.

 

„Domnul Ponta este absent de fiecare dată când ceva dramatic se întâmplă în România. Fie că este la o partidă de baschet, fie la o masa cu jurnaliștii, domnul Ponta pare preocupat doar de agenda personală, atunci când este nevoie de implicarea sa. Acum, când țara se află, din nou, sub zăpadă, domnul Ponta are ca principală preocupare atacarea opoziției pe Facebook. Este o noutate. În spiritul sfaturilor transmise prin intermediul Facebook chiar de către domnia sa, îi cer public, încă o dată, ca în aceste momente să fie reținut în activitatea politică și mai activ în îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Nimic mai mult. Îi transmit acest lucru tot pe Facebook deoarece sunt convinsă că este online la orice ora. Domnule Ponta, diferența între implicare și timpul pierdut cu replici neinspirate poate fi chiar diferența între a fi respectat sau disprețuit… dar sigur, experiența campaniei pentru prezidențiale este recentă, sigur că știti acest lucru”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.