Co-presedintele Partidului National Liberal Alina Gorghiu a dezvaluit, luni, care vor fi principalele teme care vor fi discutate in sedința PNL. Astfel, Gorghiu a declarat ca se va discuta si despre „situatiile mai delicate” ale unor colegi cu probleme in justitie, potrivit Agerpres.

Intrebata daca in cazul lui Sorin Frunzaverde conducerea va decide sanctionarea acestuia, avand in vedere ca el se afla sub control judiciar intr-o ancheta a DNA, Gorghiu a precizat ca „in absolut orice fel de caz statutul se va aplica”.

„Vom discuta si sa stiti ca in absolut orice fel de caz statutul se va aplica. Si in cazul domniei sale. Vom face o discutie chiar acum in sedinta despre toate situatiile mai delicate pe care PNL le are”, a declarat Gorghiu, inainte de sedinta conducerii liberale.

Intrebata daca in cazul celor condamnati de o instanta se va aplica masura suspendarii din partid sau acestia vor ramane doar cu sanctiunea pierderii functiilor, Gorghiu a declarat ca „nu este o decizie pe care sa o luam in aceasta sedinta de conducere”.

„Va fi o discutie pe care doar CNC-ul o poate purta. Nu este o decizie pe care sa o luam in aceasta sedinta de conducere”, a declarat Alina Gorghiu.

„Vor fi mai multe propuneri. Cu siguranta votul va decide in favoarea fie a retroactivarii acestor dispozitii, fie a unor norme tranzitorii. Nu as putea sa va spun acum care va fi hotararea Consiliului National de Coordonare”, a mai spus copresedintele PNL.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.