Copreședintele PNL Alina Gorghiu susține că PSD este un „partid eșuat”, arătând că în cazul revocării lui Valeriu Zgonea din funcția de președinte al Camerei Deputaților este vorba de o acțiune comică, în timp ce pentru revocarea lui Călin Popescu-Tăriceanu din funcția de președinte al Senatului există o mie de argumente.

„PSD, așa cum acționează acum sub conducerea lui Liviu Dragnea, apare ca un partid eșuat. După tot ceea ce s-a întâmplat recent în legătură cu Valeriu Zgonea, este clar că grupul din jurul lui Dragnea nu mai are luciditatea necesară pentru a conduce PSD. De aceea, mă tem de ceea ce vor încerca în zilele care vin pentru că ar putea compromite procesul electoral sau instituții importante ale democrației, precum Parlamentul. Cât privește acțiunea comică de revocare a lui Valeriu Zgonea pentru delict de opinie, PSD-ul lui Dragnea și-a dat cu stângul în dreptul: a uitat să citească regulamentul. În schimb, sunt o mie de argumente pentru revocarea lui Călin Popescu-Tăriceanu de la șefia Senatului, față de care același PSD este, desigur, orb”, a scris Gorghiu ieri pe Facebook.

One Response

  1. Alegataor

    Du-te,tante, acasa,ca poate ai vedenii,pofte,alte alea… Sa-ti aduca Isar un castravete,unul murat,ocupa-te de trusou,mai lustruieste o cratita… Ca de politica se vede ca nu are rost sa te mai agati,sub fustele dumitale a disparut un partid istoric,ce a iesit de-acolo seamna leit cu Boc si cu basescu,adeca un partid mic,cu privirile imbarligate !

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.