Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu consideră „nejustificat” „atacul” preşedintelui interimar al PSD, Rovana Plumb, la adresa PNL şi îi transmite că „ar fi păcat să fie o copie a lui Victor Ponta”.

„Astăzi am constatat, din păcate, un atac al doamnei Plumb, în opinia noastră nu doar nejustificat, este un atac pe care pot să îl înţeleg într-o anumită măsură de legitimare a domniei sale în noua postură de preşedinte PSD. Îi doresc, însă, să nu copieze stilul lui Victor Ponta şi să încerce să îşi păstreze eleganţa la nivel de discurs politic. Ar fi păcat să fie o copie a lui Victor Ponta”, a declarat, duminică, la Topliţa, în judeţul Harghita, Alina Gorghiu, unde s-a aflat împreună cu Vasile Blaga, potrivit Mediafax.

Preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, i-a acuzat pe membrii „noului PNL” că îşi reneagă propriul vot dat în Parlament, că nu mai recunosc că au participat la toate consultările şi dezbaterile din comisii, au contribuit cu măsuri cuprinse în noul Cod Fiscal şi nici că au votat în favoarea lui.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.