Iubitorii teatrului sunt așteptați luni, 7 mai, începând cu ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, la piesa „All Inclusive”.

Premiera spectacolului „All Inclusive”, cea mai noua producţie regizată de Vlad Zamfirescu, a avut loc miercuri, 22 martie 2018, la Palatul Naţional al Copiilor, cu casa închisă. Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu și Diana Roman au oferit un adevărat spectacol al comediei, în faţa unei săli arhipline. S-a râs pe săturate, la o piesă jucată în vervă și presărată cu situaţii de o ironie comică și replici memorabile.

Acţiunea gravitează în jurul familiei formate din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) și fiica lor, Adele (Diana Roman). Ajunși în preajma vârstei de 40 de ani, cu o fiică de 20, cei doi părinţi par să fie într-o căutare perpetuă a unui ideal nedefinit, tânjind mereu după altceva decât ceea ce le-a oferit viaţa până în acel moment.
Existenţa lor ia o turnură neașteptată atunci când Adele, tânără studentă, anunţă că trăiește o poveste de dragoste și așteaptă un copil de la nimeni altul decât… veți afla în sală! Iar tatăl Adelei, Maurice (Marius Manole) traversează criza vârstei de mijloc, crezând că își va găsi fericirea chiar în braţele… unui personaj plin de viaţă. Ce se întâmplă când protagoniștii acestui scenariu ajung faţă în faţă veţi descoperi la spectacol.

Nu pierdeţi întâlnirea cu nume reprezentative ale noii generaţii de actori a teatrului românesc, în această nouă comedie spumoasă, în care hohotele de râs se împletesc cu trăirea autentică și cu momentele de mare tensiune emoţională.

Regia spectacolului este semnată de Vlad Zamfirescu, iar scenografia, de Mădălina Marinescu.
Biletele costă 100 lei (80 lei pentru elevi, studenți și pensionari) și pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230523718.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.