IPJ Suceava a fost sesizat sâmbătă, 09 noiembrie, despre faptul că un bărbat de 73 ani, din comuna Şcheia, a fost agresat de un bărbat de 67 ani, din aceeaşi localitate.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că pe fondul stării de ebrietate în care se aflau cei doi bărbați și a faptului că 2 bovine ale bărbatului de 67 ani au smuls pripoanele din pământ și au început să pască pe terenul celuilalt, între cei doi vecini au avut discuții ce au degenerat rapid, ambii adresându-și injurii, cuvinte jignitoare și amenințări cu acte de violență.

Ulterior, cei doi s-au încăierat, lovindu-se reciproc, ocazie cu care vecinul mai tânăr a scos un cuțit din buzunar, lovindu-l pe celălalt în zona mâinii drepte. Victima a reușit să-l deposedeze pe agresor de cuțit, lovindu-l apoi pe acesta cu cuțitul în regiunea lombară stângă.

Cei doi au fost transportați la spital, bărbatului de 67 ani stabilindu-i-se diagnosticul preliminar de „plagă și echimoză a brațului stâng, leziuni ce s-au putut produce prin lovire cu corp tăietor-înțepător, ce ar necesita până la vindecare 14 – 16 zile de îngrijiri medicale dacă nu survin complicații. Leziunile nu au pus în primejdie viața”. Pe de altă parte, celuilalt bărbat i s-a pus diagnosticul de „plagă toraco-abdominală stângă, leziuni ce s-ar fi putut produce cu un corp tăietor, posibil cuțit, ce ar necesita până la vindecare 14-16 zile de îngrijiri medicale dacă nu survin complicații. Leziunile nu au pus în primejdie viața”.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, urmând să se dispună procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.