Postul de poliţie Bosanci a fost sesizat prin 112 în noaptea de 06 noiembrie, cu privire la faptul că între doi verişori de 33, respectiv 23 ani, ambii din localitate, s-a produs o altercaţie, cel din urmă fiind agresat.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că în cursul zilei de 05 noiembrie, cei doi au desfășurat diferite activități împreună pe raza satului Bosanci, după care au consumat băuturi alcoolice, până în jurul orei 02.00.

Ulterior, cei doi au mers să-și viziteze nişte verişori, iar în timp ce se deplasau spre locuința unuia, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînțelegeri, bărbatul de 33 ani a scos un cuțit pe care-l avea asupra sa și l-a înjunghiat pe cel de 23 ani.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticată preliminar cu 3 plăgi înjunghiate, rămânând internată pentru investigaţii.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de agresor, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și portul fără drept al cuțitului.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.