Ori de câte ori vizităm un oraș străin căutăm să beneficiem de un confort sporit pentru că de acesta depinde măsura în care ne vom bucura de întreaga experiență. O misiune foarte importantă de îndeplinit este alegerea locului de cazare. Întrucât dispunem de atât de multe opțiuni, am putea să ne pripim în luarea celei mai inspirate decizii.

ROcazare, societate cu experiență pe piața de profil, iese în întâmpinarea turiștilor și a celor ce ajung în capitală cu diverse scopuri cu o alternativă accesibilă și avantajoasă la cazare în unitățile hoteliere – cazarea în regim hotelier. Este o nișă care a cunoscut amploare în țară, fiind tot mai des preferată în schimbul opțiunilor clasice.

Cazarea în regim hotelier și motivele pentru care este prima opțiune a publicului

Fără doar și poate oricine și-ar dori să aibă sentimentul de acasă atunci când optează pentru această ramură de servicii. Nimic nu se compară cu patul de acasă.. decât dacă cel pus la dispoziție întrece cu mult confortul oferit de acesta. Asupra acestui aspect s-au axat experții acestei societăți de cazare regim hotelier Bucuresti când au dotat spațiile dedicate închirierii în acest regim.

Iată deci și un prim motiv pentru care serviciile din această categorie reprezintă prima opțiune pentru publicul larg. Ofertele constau în garsoniere sau apartamente complet utilate și mobilate, special pentru ca oaspeții să aibă sentimentul de acasă, chiar dacă se află într-un oraș străin.

Un al doilea motiv pentru care mulți ar putea considera serviciile de cazare regim hotelier în București o soluție rentabilă este confortul pe care reușesc spațiile imobiliare să îl asigure. Ce poate fi mai satisfăcător decât faptul că suma investită în acest scop include baie privată, bucătărie dotată cu cele necesare și un design modern? Altfel spus, clientul primește exact ceea ce merită – un imobil spațios, practic și relaxant. Deseori nici în propria locuință nu există condiții atât de mulțumitoare.

Nu trebuie pierdut din vedere nici nevoia de siguranță. În fapt este un aspect definitoriu în alegerea unui loc de cazare. Pe lângă faptul că chiriașului i se oferă cheile de la apartament, acesta beneficiază și de supraveghere video, sistem de alarmă etc. Primește, altfel spus, garanția că atât el, cât și bunurile personale sunt în deplină siguranță. De altfel,  imobilele din oferta de pe rocazare.ro sunt localizate în cartiere sigure, departe de zonele rău famate – Piața Mihai Eminescu, Alba Iulia, Unirii, Muncii, Bulevardele Decebal, Corneliu Coposu, Barbu Văcărescu, Dimitrie Pompeiu, Calea Călărași, Șoseaua Fabrica de Glucoză și alte astfel de locuri.

Mai mult ca sigur oricine călătorește dorește să aibă parte de liniște, să fie departe de zgomotul și forfota specifică locului de muncă, spre exemplu. Spre deosebire de spațiile hoteliere, această alternativă este preferată pentru excelența cu care răspunde la această cerință. Nu numai că nu mai există vecinii din camerele alăturate, cum se întâmplă într-o pensiune sau hotel, dar acum tot spațiul îi este la dispoziție.

Dotările moderne ale bucătăriei reprezintă fără doar și poate un plus de luat în considerare. Înclină cu siguranță balanța către această alternativă de cazare mai ales în cazul celor care preferă să prepare personal mesele de peste zi. Este un avantaj o astfel de bucătărie și pentru cei care nu pot să bea decât cafeaua pregătită personal de ei.

Și modul în care sunt organizate și amenajate restul încăperilor contează și are influență în alegeri. Este important ca designul și mobilierul specific să fie orientat către un stil practic și către confort. Nu trebuie nicidecum să lipsească acele dotări ce depășesc total standardele cazării tradiționale – aer condiționat, încălzire corespunzătoare, internet, televiziune etc. Sunt aspecte care contribuie la o ședere plăcută, relaxantă.

Oricare ar fi scopul călătoriei, că este una de afaceri sau de plăcere, experiența cazării în regim hotelier se dovedește întotdeauna ceva deosebit, reconfortant, fiind însoțită de un grad optim de intimitate. Am putea spune însă că o călătorie turistică este într-o mare măsură restrictivă. Există un program bine stabilit, ore pentru masă, pentru odihnă. Cazarea în regim hotelier devine opțiunea dorită pentru aceștia pentru că se pot organiza după plac, fără a depinde de programul restaurantului la care mănâncă etc.

Ultimul, dar nu cel din urmă avantaj oferit de această modalitate de cazare este reprezentat de prețurile rentabile și mult mai accesibile decât a alternativelor tradiționale. Cei interesați le pot consulta accesând pagina rocazare.ro.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.