Învățătoarea Isabela Apăvăloaie și elevii clasei a IV-a A de la Școala Gimnazială nr. 4 Suceava au ales să deruleze programul ȘCOALA ALTFEL într-un mod inedit, printr-o excursie la București.

Elevii au făcut și o vizită la Parlamentul RomânieiÎn afară de vizitarea străzilor vechi ale capitalei, ei au fost oaspeții postului PRO TV, unde s-au întâlnit cu vedetele pe care le văd zilnic la televizor, au luat locul celebrei Andreea Esca la pupitrul știrilor, au intrat în cabinele de producție. Școlarii suceveni au fost încântați, de asemenea, să afle de la profesioniști cum se realizează o știre de televiziune.
Au urmat alte vizite, la fel de interesante, la studiourile DIGI TV, la muzeul Grigore Antipa, mausoleul de la Mărășești. Excursia la București a inclus și o vizită la Parlamentul României, realizată grație invitației deputatului PNL Sanda Maria Ardeleanu, care, după ce a prezentat elevilor instituția le-a oferit și o masă întregului grup la restaurantul parlamentului. Incursiunea școlarilor a fost întregită cu reprize de înot la Therme, cel mai mare complex de relaxare din Europa.
ȘCOALA ALTFEL într-adevăr își merită numele pentru colectivul clasei a IV-a A de la Școala Gimnazială nr. 4 Suceava!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.