Miercuri, 10 aprilie 2019, de la ora 19:00, iubitorii teatrului sunt așteptați la Auditorium „Joseph Schmidt”, să îi vadă pe Sorin Misirianțu și Ioan Isaiu în spectacolul „Amantul înșelat”.

Piesa, de Orlin Diakov, este o comedie năucitoare, a la Tarantino, care abordează lupta dintre doi bărbați pentru FEMEIA care face parte din destinul amândurora. O întâlnire în parc între soț și amant și o oră de haz pe seama luptei fără scrupule dintre cei doi. Regula este că nu există reguli. Se iau ostateci, se leagă cu catușele de bancă, se îmbrâncesc, se împrietenesc, se îmbată… Ne regăsim mulți în aceste două personaje… chiar dacă nu recunoaștem acest lucru.
Spectacolul, care a avut premiera la Stuttgart, a fost recent în turneu în Canada – Toronto, Ottawa, Montreal, s-a jucat în premieră mondială în Cuba, la Havana,  a avut peste 20 de reprezentații în România și a primit invitații din Bruxelles, Londra, Koln si Paris.

Ioan Isaiu este un actor complet de teatru și film. A jucat în multe producții ale trustului Media Pro – „Secretul Mariei”, „Îngerașii”, „Aniela”, „Vocea inimii”, „Feedback”, „Rating” – și în mai multe spectacole de teatru – „Trei ciudați”, după Yasmina Reza, „Conu Leonida față cu reacțiunea”, la Teatrul din Ruse, „La mine sau la tine”, de Sorin Misirianțu, „Hai s-o ucidem pe Matilda”, „Visul unei nopți de vară, „Tom Pain”, „Țiganiada”, „Trainspotting”.

Sorin Misirianțu  a jucat în filmul „Funny Money”, alături de Armand Assante, Chevy Chase, Robert Loggia, joacă în „Amadeus”, „Peer Gynt Rockstar”, „Trei ciudați”, „Cerere în căsătorie”, „Sex, Drugs & Rock`n Roll”, „Ca la nebuni”, „Richard al III-lea”, opera-rock „Trainspotting”, „Dac-aș fi rege”. De asemenea, a regizat filmele „Benvenuti in Italia”, „Feedback”, „Rating” și „Parking”.
Este și regizorul piesei „Amantul înșelat” și al mai multor spectacole de la Teatrul Național, din țară și din străinătate.

Prețul unui bilet este de 20 lei, iar elevii, studenții și pensionarii vor plăti doar 10 lei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.