Peste mai puțin de o săptămână Suceava va primi oaspeți de seamă. Excelența sa Gerhard Reiweger, ambasadorul republicii Austria în țara noastră a solicitat o întâlnire cu reprezentantul numărul 1 al orașului – Ion Lungu, care va purta o discuție cu reprezentantul oficial austriac din calitatea sa de primar al municipiului.

Gerhard_Reiweger sursa bzb.ro

Se pare că unul din motivele pentru care ambasadorul se va afla în Suceava este legat de capitalul majoritar pe care statul austriac îl are la centrala termică din oraș.

„Pe data de 12 mai la ora 14:00 voi avea o întâlnire cu ambasadorul Austriei în România, Excelența sa Gerhard Reiweger, care a solicitat o întâlnire cu primarul municipiului Suceava.

Având în vedere că Austria este implicată în municipiul nostru, se știe că centrala termică publică are  capital majoritar austriac, cred că este binevenită o discuție, și de ce nu, o oportunitate de a atrage noi investitori în zona orașului Suceava.”, informează primarul.

Deocamdată nu se știe ce subiecte vor aborda ce doi reprezentanți oficiali, dar rămâne de văzut ce efect va avea aceasta întâlnire.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.