O delegație oficială a Ambasadei Republicii Africa de Sud, condusă de Excelenţa Sa Thenjiwe Ethel Mtintso, împreună cu Venita Smit, Secretar I (Politic) a efectuat o vizită în municipiul Suceava.

Oficialitățile statului sud african au fost primite de prefectul județului Suceava, Constantin Harasim.
Potrivit prefectului de Suceava delegația condusă de Excelenţa Sa Thenjiwe Ethel Mtintso s-a arătat interesată de semnarea unui parteneriat de colaborare între regiunea Mpumalanga, din nord estul Africii de Sud şi judeţul Suceava, axat pe domenii economice, precum silvicultură, turism și agricultură.
Nici domeniul academic nu a fost uitat. Ambasadorul i-a propus prefectului Harasim iniţierea unor schimburi de experienţă în mediul academic între universitatea din Nelspruit, capitala regiunii Mpumalanga, şi Universitatea Ştefan cel Mare Suceava.
În urma acestei întrevederi, prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a apreciat propunerile făcute de Excelenţa Sa Thenjiwe Ethel Mtintso, ambasadorului Republicii Africa de Sud și a precizat că va da curs dezvoltării acestei relații pline de perspective.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.