După finalizarea Sălii Sporturilor din localitatea Băișești, comuna Cornu Luncii, administrația locală, condusă de primarul Gheorghe Fron, a trecut la amenajarea curții exterioare. Amenajarea acesteia a fost făcută prin asfaltarea și marcarea parcării de 60 de locuri, pavarea aleilor, dar și plantarea de flori și tuia.

Sala Sporturilor din comuna Cornu Luncii este cea mai mare din zona Fălticeni, investiția realizată cu finanțare de la Compania Națională de Investiții având 180 de locuri. Lângă sala de sport a fost amenajat un loc de joacă pentru copii. Potrivit edilului, valoarea investiției este de peste 5,8 milioane de lei.

„În interior se poate juca fotbal, baschet, handbal, volei și tenis cu piciorul. Mă bucur tare mult că tinerii și copiii din comuna noastră au toate condițiile pentru a face sport și pentru a-și petrece timpul liber fără telefoane și tablete”, a declarat primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron.

Lucrările la acest edificiu au început în 2019 și au fost finalizate la finalul anului 2020, cu câteva luni înainte de termenul limită de finalizare.

Edilul de la Cornu Luncii a subliniat că, în contextul pandemiei de coronavirus, în Sala Sporturilor din comuna Cornu Luncii funcționează centrul zonal de vaccinare, aferent comunelor Slatina, Mălini, Horodniceni și Berchișești.

„Noi continuăm să investim în toate domeniile importante din comunitate, întrucât toate contribuie la buna dezvoltare a generației de mâine. De aceea, tinerii și copiii din comuna noastră se vor bucura de două terenuri de sport și un parc ce urmează să fie amenajate”, a adăugat Gheorghe Fron.

Trebuie precizat că, pe lângă Sala Sporturilor, și Școala din Sasca Mare beneficiază de o sală de sport modernă dotată cu aparatură de calitate. Investiția a fost realizată cu fonduri de la bugetul local și a costat 509.420 de lei, la care s-a adăugat suma de15.500 de lei pentru dotări. Edilul Gheorghe Fron a subliniat că vrea să construiască săli de sport ca cea de la Sasca Mare la fiecare unitate de învățământ din comună.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.