Polițiștii suceveni au desfășurat o serie de acțiuni pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră.

Astfel, sâmbătă, 16 februarie, Poliția municipiului Vatra Dornei a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră în zona de desfășurare a manifestării „Serbările Zăpezii 2019”, ocazie cu care au fost organizate 3 filtre, fiind constatată o infracțiune în flagrant și aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.220 lei, din care 13 la regimul circulației rutiere.

De altfel, tot sâmbătă, 16 februarie, Poliția orașului Dolhasca în cooperare cu Serviciile Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Suceava și la care au fost cooptate și forțe de jandarmi, a organizat o acțiune punctuală pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră în zona barurilor și discotecilor din localitate, în cadrul căreia au fost legitimate 160 de  persoane, fiind constatată o infracțiune și aplicate 4 sancţiuni contravenționale, în valoare de 3.305 lei.

Polițiștii au mai retras și două certificate de înmatriculare.

Potrivit IPJ Suceava, în cadrul acțiunii a fost identificat în flagrant un localnic de 25 de ani care conducea autoturismul pe drumurile publice având o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.