Instituția Prefectului informează că, în ultímele 24 de ore, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 505 cadre M.A.I. (din care 379 de polițiști, 114 jandarmi și 4 polițiști de frontieră) și 106 polițiști locali și 16 militari MApN, dispozitivul fiind constituit în 247 de patrule.

Forțele care au acționat în ultimele 24 de ore, în contextul răspândirii COVID -19, pentru a verifica respectarea regimului de autoizolare la domiciliu și/ sau carantinare, locațiile de carantinare precum și societățile comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență, au executat 64 de misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină. Astfel au fost verificate 470 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare. Au fost constatate și aplicate 66 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 159.290 lei. Totodată au fost constatate 2 infracțiuni în context, fiind înregistrat 1 dosar penal în care a fost cercetată 1 persoană.

Forțele au acționat în echipe mixte formate din polițiști, polițiști locali, cadre MApN și jandarmi fiind efectuate verificări privind respectarea regimului de autoizolare la domiciliu și/ sau carantinare, privind locațiile de carantinare precum și societățile comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.