Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava a organizat şi executat, marţi, o acţiune pe raza judeţului, în sectorul comerţului cu produse alimentare şi industriale, la care au participat inspectori din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava, precum şi comisari din cadrul Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Suceava.

A fost constatată o infracţiune, fiind aplicate 36 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 111.895 de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare totală de 130 de lei, constând în bunuri alimentare şi industriale.

A fost identificată o societate comercială, cu sediul social în comuna Cârlibaba, care în perioada 2014 – 2015, a reţinut şi nu a virat, în termen de 30 de zile de la scadenţă, sumele reprezentând impozite sau contribuţii cu reţinere la sursă, creând un prejudiciu statului în valoare de 4.296 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală, ce va fi soluționat procedural.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.