Polițiștii au aplicat sancţiuni contravenţionale de peste 150.000 lei în cadrul unei acţiuni pe linia valorificării de către producătorii agricoli, persoane fizice, a produselor agricole proprii şi de exercitare a comerţului cu aceste produse de către societățile comerciale.

Conform unui comunicat al I.P.J. Suceava, în perioada 05-06 octombrie 2016, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava în cooperare cu reprezentanţii Direcției Sanitar Veterinare Suceava şi ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale – Compartimentul Județean de Inspecție, Verificare și Control Suceava, a organizat şi executat o acţiune pe raza judeţului, pe linia valorificării de către producătorii agricoli, persoane fizice, a produselor agricole proprii şi de exercitare a comerţului cu aceste produse de către societățile comerciale.

În cadrul acţiunii poliţiştii au verificat 120 de producători agricoli – persoane fizice, 99 de societăți comerciale. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 179 sancțiuni contravenţionale în valoare totală de 153.600 lei, au confiscat bunuri în valoare de 3.300 lei, constând în produse industriale, articole de îmbrăcăminte, totodată au constatat o infracţiune de „fals în înscrisuri oficiale” privind un atestat de producător agricol.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.