În perioada 25-27 aprilie, Serviciul Rutier Suceava şi birourile/formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat pe raza judeţului Suceava o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză, a depăşirilor neregulamentare şi pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.

În cadrul acţiunii au fost reţinute 43 de permise, din care 16 pentru viteză peste limita legală, 17 pentru depăşiri neregulamentare, 4 pentru consum de alcool, 6 altele, fiind constatate şi 7 infracţiuni.

În total, s-au aplicat 800 de sancţiuni, în valoare de 214.577 de lei, fiind reţinute 7 certificate de înmatriculare.

Poliţia dă ca exemple cazul unui bărbat de 54 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care a condus o maşină pe DN 17, cu viteza de 132 km/h, în zona de limitare a vitezei la 50 km/h. El a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

Un tânăr de 28 de ani, din comuna Satu Mare, a condus un autoturism pe DN 2, în localitatea Dărmăneşti, cu viteza de 127 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

Un bărbat de 33 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost surprins conducând o maşină pe DJ 177B, având o alcoolemie de 0,41 mg\l în aerul expirat.

Un tânăr de 20 de ani, din comuna Frătăuții Noi, a condus pe raza municipiului Rădăuți motocicleta neînmatriculată în circulație și cu permis necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.