În scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic şi depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice şi nu respectă regimul legal de viteză, în perioada 23-24 aprilie, Serviciul Rutier – IPJ Suceava împreună cu birourile/formaţiunile de profil din teritoriu, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza județului.

Au fost constatate 3 infracţiuni, din care 2 pentru alcoolemii peste limita legală şi una pentru conducerea unui vehicul auto neînmatriculat.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 233 de sancţiuni, în valoare de 65.655 de lei, din care 128 pentru depăşirea vitezei legale, fiind reţinute 8 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare, pentru lipsă ITP.

Poliţiştii au depistat un bărbat de 39 de ani, din municipiul Suceava, care a condus autoturismul pe DJ 290, având o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.

Un tânăr de 24 ani, din comuna Ilişeşti, a condus auto pe raza localităţii Braşca, autoturismul fiind neînmatriculat. I s-a întocmit dosar penal.

Un bărbat de 31 de ani, din municipiul Suceava, a condus auto cu viteza de 135 km/h, pe DN 17 (zona Trei Movile), limita stabilită de administratorul drumului fiind de 50 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.