În perioada 1 – 3 iunie 2018, activitatea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a avut un caracter preponderent preventiv, iar misiunile au vizat în principal asigurarea măsurilor de ordine publică în zonele în care au fost organizate evenimente cultural-artistice, sportive și religioase.

Potrivit IJJ Suceava, în intervalul de timp menţionat, jandarmii au intervenit independent sau în cooperare cu poliţiştii la un număr de 8 apeluri efectuate prin SNUAU 112.

Pe timpul executării misiunilor, jandarmii au aplicat un număr de 32 sancțiuni contravenționale în valoare de 4200 lei.
Totodată, au fost constatate 6 infracţiuni (printre acestea enumerându-se: 1 infracțiune de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, 2 infracțiuni de amenințare, 1 infracțiune de loviri și alte violențe, 1 infracțiune de distrugere și 1 infracțiune de furt), dintre care 4 în cooperare cu poliţia.
Jandarmii din cadrul celor 6 posturi montane au acţionat zilnic pentru menţinerea unui climat de linişte, respectarea legislaţiei de mediu şi a normelor privind ariile şi rezervaţiile naturale protejate, precum şi pentru informarea şi acordarea de sprijin turiştilor aflaţi pe traseele montane şi prevenirea şi combaterea infracţiunilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.