În noaptea de 29.02/01.03.2020, Poliția municipiului Suceava a organizat o acțiune de amploare, în sistem integrat, pe raza de competență la care au fost cooptate și forțe ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, ocazie cu care au fost verificate 39  obiective (baruri, restaurante, săli de jocuri, etc.), legitimate 564 persoane și controlate 271 autovehicule

Potrivit IPJ Suceava, în cadrul acțiunii polițiștii au testat cu aparatul etilotest 111 conducători auto și au aplicat 137 sancțiuni contravenționale, în valoare de 62.955 lei.

De asemenea au fost reținute în vederea suspendării 7 permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

 

Exemplu:

În urma activităților investigative și de cercetare penală desfășurate în cauza din 07.02.2020, ora 22.34 privind tâlhăria calificată comisă asupra unei localnice de 51 de ani, angajată a unui magazin din Cartierul Burdujeni a municipiului Suceava și căreia, prin amenințări, un bărbat necunoscut i-a sustras din sertar suma de 700 lei, polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava au reușit identificarea autorului faptei ca fiind un tânăr de 21 de ani din municipiul Suceava.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.