Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 446 de cadre M.A.I. (din care 326 de polițiști, 116 jandarmi și 4 polițiști de frontieră) și 83 polițiști locali și 22 militari MApN., organizate în 241 de patrule, din care 146 patrule de poliție, 37 patrule mixte (din care 11 patrule mixte polițist – jandarm, 4 patrule mixte polițist – polițist de frontieră și 22 de patrule mixte polițist – polițist local), 23 de patrule independente de jandarmi și 35 de patrule de poliție locală.         

În ceea ce privește acțiunile desfășurate în contextul COVID 19, acestea au constat, în ultimele 24 de ore, în 73 de misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină.

Au fost verificate 470 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.

Au fost constatate și aplicate 56 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 97515 lei. În perioada de referință au fost depistate 2 persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 7 fapte de natură contravențională (7 alte contravenții în context).

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.