Primăria Suceava face un apel către cetățeni și agenții economici să-și curețe zăpada din jurul locuințelor, respectiv spațiilor comerciale, în caz contrar vor fi amendați.

Primăria continuă să deszăpezească municipiul. Ion Lungu, edilul Sucevei, a spus în această dimineață că, împreună cu asociaţiile de proprietari, a stabilit un grafic pentru a interveni în cartiere.

Am stabilit ieri, împreună cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari, un grafic de deszăpezire. Noaptea trecută am fost în Geroge Enescu, astăzi vom merge probabil în Obcini. Rugăm şoferii, atunci când suntem în zonă cu utilajele, să-şi mute maşinile, iar după ce curăţăm să le pună înapoi, pentru că altfel nu avem eficienţă. Degeaba mergem cu un plug şi curăţăm o stradă, dacă nu vin şi celelalte utilaje, să luăm surplusul de zăpadă de acolo de unde este cazul şi să putem interveni pentru a avea o circulaţie cât de cât normală pentru această perioadă”, a declarat Ion Lungu.

De asemenea, Lungu a făcut un apel către suceveni să-şi mute maşinile parcate, pentru a putea permite intervenţia utilajelor de deszăpezire. Firma care asigură deszăpezirea în municipiu dispune de doar 18 utilaje pentru îndepărtarea zăpezii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.