Polițiștii locali urmează să-i sancționeze, în curând, pe șoferii care vor parca ilegal în zona Palatului Administrativ.

LunguCel puțin așa își dorește Ion Lungu, care a declarat că viitoarele indicatoare ce vor semnaliza oprirea interzisă vor fi montate în zona Palatului Administrativ, pentru a-i obliga pe şoferi să parcheze în parcările subterane. Această propunere vizează mai multe străzi aflate în zona centrală, printre care strada Vasile Bumbac, de la Administraţia Finanţelor Publice până la intersecţia cu Aleea Nucului, strada Nicolae Bălcescu, zona cuprinsă între intersecţia cu sensul giratoriu cu strada Meseriaşilor. Acestea sunt doar câteva dintre străzile pe care indicatorul oprirea interzisă va fi montat.

Lungu a precizat că această propunere a fost trimisă și la Prefectură şi la Consiliul Judeţean, având convingerea că și administrația județeană va aproba acest demers. Edilul șef consideră că nu este normal ca cele două parcări subterane să fie aproape goale, în timp ce străzile din jurul lor să fie aglomerate de maşinile staţionate, totul din comoditatea şoferilor. Staţionarea în parcările subterane este gratuită timp de 12 ore.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.